Metsästäjien terveys- ja hygieniakoulutus

13.01.2020 10:23
Paikka: Ruukki, Ruukin maaseutuopisto
Aika: 21.-22.2.2020.
Kurssi pidetään 21.2 klo 9-16 ja 22.2 klo 9-12.

Hinta: Jäsenille 100 €, ei jäsenille 150 €. Metsästäjän terveysoppi-kirja 59 €(voi ostaa paikanpäältä)
Ilmoittautuminen: oulu@metsastajaliitto.fi

Metsästäjien terveys- ja hygieniakoulutus

Metsästäjien terveys- ja hygieniakoulutus on riistanlihankäsittelyn hygieniakoulutusta. Koulutuksen suorittanut henkilö saa tarkastaa ruhon ja sisäelimet jo pyyntipaikalla. Tarkastaminen on edellytyksenä, mikäli liha aiotaan viedä leimattavaksi. Koulutuksessa tarjotaan myös ajankohtaista, huipputason tietoa esimerkiksi riistaeläinten sairauksista, kuten afrikkalaisesta sikarutosta. Metsästäjien terveys- ja hygieniakoulutus on erityisen hyödyllinen riistalihaa myyville seuroille, mutta se on tarpeellista tietoa myöskin perusmetsästäjälle. Koulutuksen osallistuneet kirjataan Ruokaviraston viralliseen rekisteriin. Koulutuksen hinta on edullisempi Metsästäjäliiton jäsenille.