Nuorisotoiminta

Metsästäjäliitto tarjoaa nuorille monipuolista toimintaa.

Yhteistyöllä voimme tarjota nuorille vieläkin parempia mahdollisuuksia tutustua erä- ja metsästysaiheeseen.

Suomen Metsästäjäliiton Oulun piiri panostaa nuorisotoimintaan perustamalla nuorisoimikunnan.

Piiri hakee alueen nuorisotoiminnasta kiinnostuneita henkilöitä mukaan ideoimaan ja kehittämään toimintaa sekä halutessaan toimimaan esimerkiksi ohjaajana.

Mukaan kaivataan niin nuoria kuin vanhempiakin konkareita. Kokemustasolla ei ole väliä, vaan tarkeintä on kiinnostus edistää metsästysharrastustamme.

Menneet:

NUORISOTOIMINNAN KOULUTUS to 23.3. klo 18.00 ALA-TEMMES, Kylätalo

Koulutuksessa käydään asiaa nuorisotoiminnasta, sen tilasta, tavoitteista ja keinoista miten niihin päästään.
Kokoamme samalla piirin nuorisotoimikunnan suunnitelemaan ja kehittämään toimintaa.
Mikäli koet nuorisotoiminnan tärkeäksi ja haluat edistää sitä, tervetuloa mukaan tutustumaan ja vaihtamaan ajatuksia!
Osoite:  Jyväskyläntie 66, 91930 Ala-Temmes. Ilmoitathan tulostasi tarjoilun ja järjestelyjen varmistamiseksi, kiitos!
Lisätietoa:   Risto Paakkonen,   050 594 9955,   risto.paakkonen@metsastajaliitto.fi

Oulun piirin leirit vuodelle 2017: leirit tulevat tämän otsikon alle, seuraa ilmoittelua.

MiniMetso-leirit ovat päivän mittaisia 6 - 12-vuotiaille suunnattuja metsästys- ja luontoaiheisia leirejä.

Niillä on mainio mahdollisuus tutustua metsästykseen, riistanhoitoon ja harjoitella eränkäynnin alkeita.

- MiniMETSO, Pattijoki    7.6.2017

- MiniMETSO, Piippola, 10.6.2017

-------------------------------------------------------------------------------

Metso-leirit ovat erä- ja riista-aiheisia nuorisoleirejä, joilla lapset ja nuoret oppivat eränkäyntiin,

riistanhoitoon ja metsästykseen liittyviä asioita turvallisesti ja hauskasti samanhenkisessä seurassa.

- METSO-leiri, Oulainen, 10.-12.7.2017

-------------------------------------------------------------------------------

Suuren suosion saanut MetsästysMetso-leiri saa jatkoa, siellä on mahdollista kartuttaa tietoa ja

taitoa, se on tarkoitettu metsästyskortin jo omaaville nuorille.

MetsästysMetso-leiri - Pystykorvalla metsästäminen,   29.9.-1.10.2017, Taivalkoski

Leiri on tarkoitettu alle 20-vuotiaille, metsästyskortin jo omaaville nuorille, joita kiinnostaa linnustaminen pystykorvalla.

Oma ase ei ole pakollinen. Leirimaksu 100€ sisältää ruoat ja majoituksen. Leirille otetaan kymmenen osallistujaa.

Tietoa leiristä löydät myös täältä.  Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Petri Siironen 0400 537 607 sekä Heikki Niemelin 040 5171 208

Leirin järjestää SML Oulun piiri, Keski-Pohjanmaan Haukkuvat Lintukoirat, Oulunseudun Pystykorvakerho sekä

Taivalkosken Kennelkerho. Yhteistyössä on mukana myös Metsähallituksen Eräpalvelut.

Tunnelmia vuoden 2016 leiriltä voit katsoa esimerkiksi täältä.

----------------------------------------------------------------

Lisätietoja Metsästäjäliiton Metso-leireistä saat täältä.

Mikäli olet kiinnostunut nuorisotoiminnasta tai olemaan mukana järjestämässä sitä Oulun piirin alueella

tai sinulla on muita kehitysideoita, niin ota rohkeasti yhteyttä toiminnanjohtajaan.

Yhteystiedot: Risto Paakkonen, 050 594 9955 ja risto.paakkonen(at)metsastajaliitto.fi